Sika Design - SIMONE 7182 Exterior Skammel

1.595,00 kr

Sika Design

7182CPWH5

Bistrocharme med moderne komfort

Elegant design med et strejf af nostalgi: Simone Exterior skamlen er en del af Sika-Designs Alu-Affäire kollektion, der henter inspiration fra 1950'ernes parisiske bistromiljø. Den smukke håndflettede ArtFibre giver skamlen et charmerende vintage-look, mens stellet i aluminium sikrer et moderne og minimalistisk udtryk.

Slidstærk og vejrbestandig: Simone Exterior skamlen er lavet af materialer, der er designet til at holde i mange år. ArtFibre er et vejrbestandigt materiale lavet af polyethylen, der tåler både regn, frost og solens UV-stråling. Skamlen kan derfor stå udenfor året rundt uden at miste sin smukke farve eller blive beskadiget.

Komfort og funktionalitet i ét: Den ergonomiske form og det bløde ArtFibre-flet giver Simone Exterior skamlen en uovertruffen komfort. Skamlen er desuden nem at rengøre og stable, hvilket gør den til et praktisk valg for både private og professionelle.

Perfekt til terrassen, caféen eller restauranten: Simone Exterior skamlen er et alsidigt møbel, der passer perfekt til både private terrasser og altaner og til caféer og restauranter. Den fås i et bredt udvalg af farver, så du kan finde den perfekte skammel til at matche din indretning.

Alu-Affäire kollektionen: Simone Exterior skamlen er blot én del af Sika-Designs Alu-Affäire kollektion, der tilbyder et bredt udvalg af stilfulde og komfortable udendørsmøbler. Kollektionen er inspireret af den franske bistrokultur og er designet til at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære.

Fordele ved Simone Exterior skamlen:

  • Elegant design med et strejf af nostalgi
  • Slidstærk og vejrbestandig
  • Komfortabel og ergonomisk
  • Nem at rengøre og stable
  • Fås i et bredt udvalg af farver
  • Perfekt til både private og professionelle

Nu 1.000 m2 specialforretning
Danmarks største samlede udvalg i spisestuer og plankeborde
Flot udvalg af have- og rattanmøbler
Altid gode priser på kvalitetsmøbler
4-5 * på Trustpilot, Google og Facebook
Garanti – medlem af Dansk Detail
20 års firmahistorik - tryghed og faglig kompetence
Professionel møbellevering og servicepakker
Dybde 52 cm
Højde 45 cm

Mål vist, er eksklusiv eventuelle tilføjelser.

22 andre varer i samme kategori