NYHED - UDESPA FRA SOFTUB

NYHED - UDESPA FRA SOFTUB

Uncategories 0 Comments views (1284)
Living In Harmony har en stor nyhed at afsløre! Vi kan nemlig stolt fortælle, at vi blandt ganske få i Danmark er blevet forhandler af udespa og store "boblebade" fra Softub! Det er virkelig noget vi har set frem til at fortælle længe, og det nåede heldigvis at komme i hus til sommersæsonen.
Det fineste håndværk og en engels tålmodighed
Når kvinderne i Indonesien fletter rattanmøbler, så gøres det ud fra århundrede gamle traditioner og tillært håndarbejde. De stærke rattanbånd, der bruges til bindingerne på fx fletstole har en smidighed og styrke der gør dem velegnet til at færdiggære arbejdet med en styrke og afsluttende finish, der fuldender det perfekte stykke møbel til mange års holdbarhed.
NYHED – Egetræsplankeborde med vanris
Vi har fået fat i nogle helt særlige egetræsplanker med den karakteristiske vanris struktur. Vi taler om ægte fuldplankeborde uden limninger og opdelt i to hele planker. Kom og nyd synet af disse kattepotelignende knaststrukturer men skynd dig, da det er en sjælden vare, som vi ikke ved hvornår vi igen kan få høvlskærene i.
Ny hjemmeside & gode tilbud

Ny hjemmeside & gode tilbud

Uncategories 0 Comments views (964)
Onsdag d. 1. august 2018 er dagen for lancering af vores helt nye hjemmeside. Såvel design som præsentationer er blevet kraftigt opgraderet og vi introducere samtidig et helt nyt tilbudssystem, hvor vi hver måned lægger mange friske tilbud op på udvalgte af vores populære modeller.
Korrekt oliering af din træbordplade
Læs her om korrekt oliering af træbordplader, plankeborde, spiseborde, træborde og andre træmøbler