Ny hjemmeside & gode tilbud

Ny hjemmeside & gode tilbud

Onsdag d. 1. august 2018 er dagen for lancering af vores helt nye hjemmeside. Såvel design som præsentationer er blevet kraftigt opgraderet og vi introducerer samtidig et helt nyt tilbudssystem, hvor vi hver måned lægger mange friske tilbud op på udvalgte populære modeller.

Du får flest muligheder og bedste præsentation, hvis du ser siden på en stor computer/skærm.

Design: Cirka seks måneder har det taget fra beslutningen blev taget og i den tid er der sammenlagt brugt hundredevis af timer fra både programmøren, grafikeren og indehaver Carsten Ellebys side. Det er til tider en hård kamp, men også meget kreativt og spændende.

Præsentation: På forsiden får du et lynhurtigt overblik over hvad vi kan tilbyde af produkter, serviceydelser og hvad firmaet står for.
Forsiden er delt ind i fire blokke, der repræsenterer hver deres kategori. Mellem blokkene kører der et horisontalt slide-galleri som bl.a. viser oplysninger om firmaet, gode tilbud, nyheder og fokusvarer.

Tilbud og gode priser: Følg med i de mange nye tilbud med knivskarpe priser på kvalitetsmøbler. Hvis du vil gøre gavn af dem, så skal du slå til inden for den periode de er annonceret til. Vi kan ikke tilbyde de samme muligheder hverken før eller efter, da priserne er beregnet efter særlige indkøbsforhold, lagersituation, intern disponering m.m.

Vil du automatisk holdes ajour med nyheder, tilbud og særlige eventes, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, som kun vil blive udsendt i begrænset form.

Det er med stolthed at vi kan præsentere en side, der på alle områder hæver det gamle niveau kraftigt, så det er tidssvarende og matcher vores fine kvalitetsprodukter.
Giv os gerne en tilbagemelding med indput og gode rettelser.

De bedste hilsner

Living In Harmony
v/ Carsten Elleby

Send dit indlæg

*
**Bliver ikke vist nogen steder
*Site url with http://
*