NYHED – Egetræsplankeborde med vanris

NYHED – Egetræsplankeborde med vanris

Living In Harmony er førende i Danmark inden for kvalitetsplankeborde af enhver type og træsort og derfor kan vi nu med stolthed præsentere en meget karakteristisk og anderledes egetræs skruktur fremkaldt at det, der hedder vanris.

Vanris er små knastlignende træstrukturer der opstår ved træets panikreaktion, når det registrerer, at det har mistet en betydelig del af sin blad- og grenmasse. Det sker oftest i forbindelse med beskæring eller efter alvorlige ulykker når det opstår i træets dvaleperiode om vinteren. Vanrisene fremkommer så kaotisk, fordi de dannes overalt, hvor der er »sovende øjne«, altså hvilende knopanlæg

Når en træstamme skæres ud i planker blotlægges den indre visuelle juvel og det er det, vi nu har muligheden for at nyde synet af på nogle af vores plankeborde.
Vi er i den eksklusive afdeling, da plankerne for det første er i ét stykke uden limninger og så forekommer de kun sjældent i en kvalitet, der kan bruges til møbler.

Egetræsplankerne har inden forarbejdning været gennem en over et år lang computerstyret tørringsproces hvilket gør, at vi har bordplader der kun har en lille arbejdsgang alt afhængig af kundes indeklima og forhold.

Kontakt os for spørgsmål, muligheder for understel, størrelser og priser og så finder vi en god løsning på dit nye unikke plankebord.

Send dit indlæg

*
**Bliver ikke vist nogen steder
*Site url with http://
*