NYHED - UDESPA FRA SOFTUB

NYHED - UDESPA FRA SOFTUB

Living In Harmony har en stor nyhed at afsløre! Vi kan nemlig stolt fortælle, at vi blandt ganske få i Danmark er blevet forhandler af udespa og store "boblebade" fra Softub! Det er virkelig noget vi har set frem til at fortælle længe, og det nåede heldigvis at komme i hus til sommersæsonen.

Lidt kort og godt om Softub er, at de er luksuriøse udendørsspa, som har revolutioneret spaindustrien ved at være verdens mest miljøvenlige og langtids omkostningsfattige spa, fordi de har markedets laveste årlige strømforbrug. Vi fører alle 4 Softub-modeller, og selv topmodellen, Portico, kræver intet andet end en almindelig stikkontakt på 230 volt, og koster mindre end 3500 kr. om året at holde kørende – også selvom den står varm alle 365 dage i dansk klima.

Softubs er også overraskende lydsvage, og man vil selv når motoren og undervandsspulerne kører kunne have en samtale i normalt lydniveau hele tiden. Her ud over så er alle Softub-modellerne ekstremt praktiske og nemme at transportere og/ eller omplacere, fordi de maksimalt vejer 50 kg og blot nemt kan tippes op på højkant og trilles. Det adskiller virkelig Softubs fra andre ikke-oppustelige spa på markedet, fordi det faktisk betyder, at man vil kunne tage den med i sommerhuset, ud på båden eller flytte den fra terrassen til græsplænen.

Der kan desuden tilkøbes flotte kranse og andet tilbehør til de forskellige modeller - så der er rig mulighed for at personalisere udespaen præcis til jeres terrasse, altan, udestue, båd eller have!

Du kan se alle modellerne og læse meget mere om Softub udespa gennem link et her: https://www.living-in-harmony.dk/325-softub-lavenergi-udespa

Send dit indlæg

*
**Bliver ikke vist nogen steder
*Site url with http://
*