Det fineste håndværk og en engels tålmodighed

Det fineste håndværk og en engels tålmodighed

Når kvinderne i Indonesien fletter rattanmøbler, så gøres det ud fra århundrede gamle traditioner og tillært håndarbejde. De stærke rattanbånd, der bruges til bindingerne på fx fletstole har en smidighed og styrke der gør dem velegnet til at færdiggære arbejdet med en styrke og afsluttende finish, der fuldender det perfekte møbel til mange års holdbarhed.
Den tykkere rattan-core, stellet og designet skal spille i harmoni med viklingerne, så helhedsindtrykket bliver godt, designet attraktivt og siddekomforten god.

Living In Harmony designer selv mange af vores rattanmøbler (fletmøbler til indendørs brug). I dette tilfælde er det vores Living Design Chair, designet af Carsten Elleby, der får en god behandling af de to kvinder. Det tager dem i øvrigt ca. to dage at flette rattan og viklinger på et metalstel som dette og det kræver koncentration og stærke hænder.

Hvis du vil se og prøve en Living-chair, så har vi mange af dem stående i vores 800 m2 store specialforretning i Glostrup og vi glæder os til at vise dig dette smukke håndværk.

Send dit indlæg

*
**Bliver ikke vist nogen steder
*Site url with http://
*